Paso a Paso dansschoenen bij Latin X Plosion bij Wensink Dancemasters in Apeldoorn

Op 30 maart 2024, maak je klaar om te swingen, je heupen te shaken en een feestelijke salsa op de dansvloer te toveren op de "5th anniversary edition" van Latin X Plosion, georganiseerd door niemand minder dan DJ LatinPro, die de dansvloer overneemt bij Wensink Dancemasters in Apeldoorn!

Maar wacht, het feest stopt daar niet. Paso a Paso Lifestyle, jouw bestemming voor geweldige dansschoenen, zal aanwezig zijn met een spetterende dansschoenenstand waar je in stijl kunt schitteren. Kun je niet wachten? Duik alvast in de collectie op www.paso-a-paso.nl.

En raad eens? We onthullen gloednieuwe modellen die de dansscène op zijn kop zullen zetten. Dus, noteer de datum in je agenda en maak je klaar om te schitteren!

#seeyouonthedancefloor #djlatinpro #latinxplosion #wensinkdancemasters #dansen #iedereenkandansen #dansinstijl #stijldansen #salsa #bachata #kizomba #merengue #dansschoenen #dansfeest #dansfeestje #danceshoes #dansschoenennederland #dansschoenenonlinekopen #dansschoenenkopen #dansschoenenpassen

Terug naar blog